Zwembadoverdekkingen met stijlvolle vormgeving

Iedereen die een zwembad in de tuin heeft weet dat dit regelmatig onderhoud nodig heeft. Vooral de vervuiling van de oppervlakte is voor veel mensen een doorn in het oog. Afgevallen bladeren die op het oppervlak drijven ontsieren het zicht en tasten bovendien de waterkwaliteit aan. Abrisud is de Europese marktleider op het gebied van zwembadoverdekkingen en heeft een kant en klare oplossing voor bovenstaande problemen.

Abrisud heeft verschillende lage overdekkingen voor uw zwembad die stuk voor stuk een prachtige vormgeving hebben. Deze zogenaamde “vlakke” overdekking zijn het gevolg van jaren onderzoek en testen door Abrisud om tot een betrouwbaar product te komen dat voldoet aan de strenge eisen van de consument. De vlakke overdekking is onopvallend waardoor het zicht op de rest van de tuin onbelemmerd blijft.

De lage overdekking heeft echter ook een groot voordeel op het gebied van veiligheid. Daar waar afdekzeilen of rolluiken nog steeds een risico inhouden, is de lage overdekking 100% veilig. De voordelen zijn dan ook duidelijk. Met een lage overdekking heeft men een groter gevoel van veiligheid, steeds een proper zwembad omdat er geen bladeren en andere zaken in het zwembad kunnen vallen, en het water is gemiddeld 8 graden warmer dan bij een zwembad zonder lage overdekking.

Abrisud heeft ook gemotoriseerde overdekkingen. Deze hebben dezelfde voordelen als de manuele overdekking maar bieden bovendien een groot gebruiksgemak. De aluminiumprofielen zijn afgewerkt met een zandkleurige lak waardoor deze niet opvallen en een perfecte integratie in de tuin mogelijk is. De afdekking is gemaakt van doorzichtig polycarbonaat met een dikte van maar liefst 1,6 centimeter waardoor men een uiterst stevige constructie bekomt. Bovendien zijn beide zijden van het polycarbonaat behandeld tegen UV-straling wat een lange levensduur met zich meebrengt. De krachtige motor zorgt er voor dat de overdekking bij het openen in elkaar schuift en op het einde van het zwembad op elkaar gestapeld wordt.

Deze gemotoriseerde versie is uiteraard duurder dan de manuele afdekking. Toch kan men de manuele afdekking zonder veel inspanning openen en sluiten aangezien de werking hetzelfde is als de gemotoriseerde versie. De afzonderlijke panelen kunnen verwijderd worden zodat het zwembad helemaal vrij is. Abrisud heeft met deze modellen een sterke troef in handen om een stempel te drukken op deze belangrijke nieuwe trend.