Een nieuwe CV ketel zonder grote uitgaven

Met de financieringsregeling van Perfectiewarmte is het mogelijk een cv ketel te leasen op basis van maandelijkse betaling. De aanschaf van zo’n toestel is een grote uitgave ineens en de noodzaak voor vervanging komt vaak onverwacht.

Als u niet wilt huren en toch eigenaar wilt zijn van het toestel en fiscaal voordeel wilt hebben, kan leasen voor u interessant zijn. De rente die u betaalt is vaak fiscaal aftrekbaar. Op deze manier ontvangt u een deel van het maandbedrag, waarin de rente is opgenomen dus terug van de belastingdienst. Indien u een woning huurt, is de rente niet fiscaal aftrekbaar.

Indien u een toestel least wordt u meteen eigenaar van het toestel, maar spreidt u de kosten van de aanschaf over 7 of 10 jaar. Ook service en onderhoud kunt u mee financieren. Op deze manier blijft uw toestel veilig en optimaal functioneren zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

De voordelen van leasen zijn:
– Geen grote uitgave ineens.
– U koopt uw cv-ketel en betaalt in maandelijkse termijnen.
– De cv-ketel is meteen uw eigendom.
– De aanschafkosten zijn verspreid over 7 of 10 jaar.
– U kunt het leasecontract tussentijds beëindigen.
– U kunt een servicecontract mee financieren.
– Ook de installatiekosten kunt u mee financieren.
Een CV ketel huren hoeft niet duur te zijn

U wilt geen grote uitgave ineens en geen onverwachte kosten? En u wilt toch voor een lange periode verzekerd zijn van comfortabele verwarming van uw woning en een warme douche? Wanneer u een toestel huurt bij ons zijn service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidsloon en voorrijkosten bij het vaste, lage termijnbedrag inbegrepen. Bij een eventuele storing kunt u ons 12 uur per dag bereiken en staat wij garant voor een snelle afhandeling van uw klacht, zonder bijkomende kosten.

De installatiekosten van het huurtoestel zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Het is een éénmalige kostenpost en Perfectiewarmte biedt u de mogelijkheid deze installatiekosten gespreid te betalen.

Uw voordelen bij het huren van een geiser, boiler of cv-ketel:
– Service en onderhoud zijn inbegrepen.
– U kunt het huurcontract tussentijds beëindigen.
– De installatiekosten kunt u in termijnen betalen.
– Geen grote uitgave ineens.
– Het toestel wordt niet uw eigendom.
– U huurt voor minimaal 10 jaar.
– U betaalt maandelijks een vast bedrag.
– Geen onverwachte uitgaven.
– Installatieprijs bedraagt gemiddeld 450,- tot 550,- Euro

Na installatie betaald u een vast bedrag per maand van 23,- tot 50,- Euro per maand, afhankelijk van de keuze van het toestel. Perfectiewarmte kan altijd een aantrekkelijke betalingsregeling voor u verzorgen, op maat voor uw eigen situatie.