Patio verwarming van Tansun

Patio verwarming van Holland Infrarood Techniek. Dit bedrijf is gespecialiseerd in infrarood verwarmingstechniek met in het bijzonder een breed assortiment hoogwaardige patio verwarmingsproducten. De producten worden geleverd aan een door het bedrijf met zorg geselecteerd dealernetwerk, Horeca vakspecialisten, tuincentra speciaalzaken, en installateurs doorheen de gehele BENELUX. Holland Infrarood Techniek werkt hoofdzakelijk met de producten uit het assortiment van Tansun.

Het principe van patio verwarming.
Aangezien het onmogelijk is om buiten de werkelijke (lucht)temperatuur te beïnvloeden, moet er naar een andere oplossing gezocht worden. Deze oplossing is gevonden in de vorm van infraroodverwarming. Infrarood zorgt voor een verhoging van de gevoelstemperatuur. Net als dit ook bij de zon gebeurd, zorgt de infraroodstraling van patio verwarmers ervoor dat de objecten die het raakt direct verwarmd worden. Doordat de huid en kleding direct verwarmd worden (en niet eerst de lucht) is de gevoelstemperatuur een stuk hoger dan de luchttemperatuur. Aangezien tocht en wind weer voor afkoeling van huid en kleding zorgen, blijft het van belang om zo tochtvrij mogelijk te zitten. Op een zeer winderig terras zal terrasverwarming daarom ook niet werken.

Patio verwarming Bermuda 3 KW Bermuda 3 KW
Voor de Horeca en grote particuliere terrassen heeft Tansun de Bermuda 3 KW ontwikkeld. De strakke en stijlvolle straler is uitgevoerd met koelfan om de straler te koelen en zodoende de levensduur van de lampen te verhogen. De Bermuda is absoluut wind- en waterdicht en dus uitermate geschikt voor de open terrassen in de Horeca. Deze patio verwarming is uitgerust met 2 x Philips HeLen gold lampen en kan een oppervlakte van 16 vierkante meter verwarmen.

Patio verwarming werkt met korte golf infrarood straling

Patio verwarming Algarve 2 KW Algarve 2 KW
Deze patio verwarming is een echte krachtpatser. Voorzien van een GE Ruby lamp overtreft deze 2 KW reus met gemak zijn kleinere broer de Algarve 1,3 KW. Het toestel is niet voorzien van veiligheidsglas maar wel van een metalen rooster. Ondanks dit is deze Algarve uitermate geschikt voor het monteren in open gelegenheden zonder dat u zich hoeft zorgen te maken over veiligheid en duurzaamheid van het apparaat. De GE Ruby lamp heeft net als de Philips lampen een zeer lange levensduur. De Algarve is leverbaar in zwart en zilver.

Patio verwarming Algarve 1,3 KW Algarve 1,3 KW
Dit is de eerste kortegolf infrarood patio verwarming ter wereld met een erkende IP 54 keuring. Voorzien van veiligheidsglas en een aluminium waterdichte body is dit toestel de perfecte straler voor continu gebruik. Zoals al onze hoogwaardige verwarmers is ook de Algarve voorzien van de hoogwaardige Philips HeleN Gold lamp. Voor de montage leveren wij bij de Algarve een solide wandbeugel. Het apparaat kan dankzij deze wandbeugel in diverse richtingen gedraaid worden om zo de warmte nauwkeurig te richten.

Patio verwarming Carnival 0,75 KW Carnival 0,75 KW
De Carnival biedt een solide en aangename oplossing bij uw caravan of onder uw zonnescherm op het terras. Eigenlijk is deze patio verwarmer overal praktisch. Uitgevoerd met een Philips lamp van 750 Watt en aluminium body is deze mooie terrasverwarmer goed voor 5 vierkante meter verlichting en infrarood stralingwarmte.

Patio verwarming Rio 2 KW Patio verwarming Rio 2 KW
Deze patio verwarming is spatwaterdicht. Het is een door het Duitse TUV keuring instituut officieel gekeurde straler voorzien van een open rooster. Door de geringe warmte afgifte aan de achterzijde van de RIO IPX4 kan deze straler met gemak dicht onder schermen, parasols of serreplaten gemonteerd worden. Deze straler is voorzien van Philips HeLeN gold lamp en hij is leverbaar in 1,5 en 2 KW.

Patio verwarming Riviera Patio verwarming Riviera
Voor de perfecte nostalgische uitstraling op het terras is de Riviéra een ware aanwinst. Uitgevoerd in 4,5 of 3 KW verwarmd de Riviera tot maar liefst 27 vierkante meter. De Philips HeLeN gold lampen zorgen voor een deken aan ambiant licht en warmte. Deze warmte is te vergelijken met de infra-roodstraling van de zon. Natuurlijk is net zoals al onze infrarood producten de Riviera veilig onder schermen, rieten daken en heeft iedere lamp een levensduur van ongeveer 6000-7000 branduren. Kwaliteit hoog in het vaandel hebbende is de Riviera voorzien van een hoogwaardige poeder-coating en verkrijgbaar in antiek zilver. Voor deze opstellingen is tevens een dimmer met een afstandsbediening te verkrijgen. De hoogte bedraagt 2,7 meter en de kap heeft een doorsnede van 1 meter.

Patio verwarming Sorrento Patio verwarming Sorrento
Een bijzonder krachtige straler welke zijn oorsprong vond onder de Riviera en de Capri. Leverbaar in 1,5 en 2 KW. Deze straler dient gemonteerd te worden onder een scherm of overkapping om het inwateren van regen en dergelijke tegen te gaan. Leverbaar in antiek zilver.

Patio verwarming Vega 1,3 KW Patio verwarming Vega 1,3 KW
De Vega heeft net als de Algarve een IP54 keuring en is hij voorzien van veiligheidsglas, is wind- en waterdicht, en heeft een Ruby lamp. Deze lamp kan tot 9 vierkante meter verwarmen. De Vega is te verkrijgen in zilver en hij is voorzien van een geaarde stekker met een snoer van 5 meter. Voor wandbevestiging wordt elk toestel geleverd met een montagebeugel. Deze straler kan gebruikt worden voor een commercieel- of privé terras, als werkplek verwarming, en als patio- of serreverwarming.